Ernest The Park

Een groene residentie in de standingvolle Brusselse bovenstad.

Als onderdeel van het reconversieproject rond de gerenoveerde Solvay-hoofdzetel in Elsene, wordt op een bijbehorend terrein een aantal luxueuze, merendeels vrijstaande nieuwbouwappartementen opgetrokken. Een weelderige privétuin, ontworpen door de befaamde landschapsarchitect Wirtz, vormt het hart van deze groene driehoek. Aan de straatkant zorgen stijlvolle plantsoenen en aanplantingen voor een bekoorlijke groene boord.

Wilt u meer informatie over deze penthouse?

Vraag hier meer informatie.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Groene ruimte en luxe in de Europese hoofdstad: blijvende troeven voor een duurzame investering.

U zoekt als investeerder zekerheden op lange termijn? Dan biedt Ernest The Park u een paar blijvende waarden: een groene ruimte die structureel deel uitmaakt van een standingvolle wijk in volle renovatie, stijlvolle moderne architectuur volgens de hoogste normen en een zeer aantrekkelijk huurpubliek, dankzij de nabijheid van de Europese instellingen.

Aantrekkelijk voor uw huurders

Ernest biedt precies wat expats en bemiddelde tweeverdieners zoeken:

 • hedendaags wonen in een oase van groen
 • moderne architectuur met hoogwaardige afwerking
 • een ondergrondse parkeergarage
 • op maat van een statusbewust en veeleisend doelpubliek
 • shopping, uitgaan, gastronomie en cultuur op wandelafstand
 • een privépark als rustpunt in een levendige buurt

Aantrekkelijk als investering.

Via een vastgoedbelegging kunt u op verschillende manieren meerwaarde creëren:

 • op korte termijn, dankzij hoge huuropbrengsten en continuïteit
 • op langere termijn, waardestijging van vastgoed in Brussel
 • de vraag naar standingvolle appartementen in de Europese wijk
 • inflatiebestendigheid van vastgoed vergeleken met andere beleggingen
 • de veiligheid die een vastgoedbelegging kan bieden
 • hoog verhuurpotentieel + hogere huurprijzen = hoge rentabiliteit

Een verhuurdienst als kroon op het werk

Service maakt integraal deel uit van de superieure ervaring die Ernest The Park biedt. Voor bewoners én investeerders. Dankzij een verhuurdienst met specialisatie in expats geniet u van uw investering zonder complicaties. Een vlotte verhuur zorgt voor doorlopende verhuurinkomsten en bovendien kan alles voor u geregeld worden. Kortom, u hoeft enkel nog met de glimlach naar uw bankrekening te kijken.

Meer informatie

Locatie

Een uniek project
in een oase van groen,
strategisch gelegen tussen de Louizalaan,
de Europese wijk en het Flageyplein.

De bruisende Europese hoofdstad en de levendige buurt met zijn gezellige pleinen en straatjes vormen een kleurrijke omgeving voor Ernest The Park. Terwijl het idyllische privépark u verzekert dat u thuis ongestoord op adem kan komen.

Ernest The Park ligt in de wijk tussen de Louizalaan, de Naamsepoort en het Flageyplein, met modieuze boetieks, trendy restaurants, cinema’s, theater- en concertzalen op wandelafstand. Ook de Europese Instellingen bevinden zich vlakbij. Deze kosmopolitische buurt gaat u nooit vervelen.

Contact

Graag meer details?

Vul hier uw gegevens in en we bezorgen u zo snel mogelijk meer informatie.

* verplichte velden

IMMOBEL, building the future since 1863…

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen dankzij de dynamische strategie ende inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg, Polen en sinds kort ook in Frankrijk). Vandaag telt de portefeuille meer dan 800,000 m² (exclusief Frankrijk) in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie: www.immobelgroup.com

IMMOBEL
Anspachlaan 1
1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 201 00 01
E-mail: contact@immobel.be

Betreffende BPI Real Estate

BPI Real Estate is een vastgoedontwikkelaar met hoge toegevoegde waarde, met vestigingen in België, Polen en Luxemburg. De onderneming kan rekenen op een expertise van ruim 30 jaar en is hoofdzakelijk actief in de ontwikkeling van woningbouw, kantoren, handelsruimtes en dienstenvastgoed.

Mede door de energetische, maatschappelijke, bouwkundige en technologische aspecten indachtig te zijn van bij de opstart van zijn projecten ontwikkelt BPI een vernieuwende en ecologisch verantwoorde stedenbouw met een harmonieuze en zeer genietbare leefomgeving als resultaat.

BPI maakt deel uit van de CFE-Groep. Het in 1880 opgerichte CFE is een Belgische industriële groep met activiteiten in drie verschillende vakgebieden. De pool Baggerwerken, Milieu, Offshore en Infra activiteiten, wordt verzorgd door DEME. De pool Contracting, omvat de activiteiten bouw, multitechnieken en spoor in België, Luxemburg, Polen en Tunesië. De pool Vastgoedontwikkeling, groepeert de vastgoedprojecten die BPI ontwikkelt.

De groep CFE telt momenteel meer dan 7.000 medewerkers en is op alle continenten aanwezig. CFE is op Euronext Brussel genoteerd en is voor 60,40% in handen van Ackermans & van Haaren.

Voor bijkomende informatie: www.bpi-realestate.com