Ernest The Park

Een groene residentie in de standingvolle Brusselse bovenstad.

Als onderdeel van het reconversieproject rond de gerenoveerde Solvay-hoofdzetel in Elsene, wordt op een bijbehorend terrein een aantal luxueuze, merendeels vrijstaande nieuwbouwappartementen opgetrokken. Een weelderige privétuin, ontworpen door de befaamde landschapsarchitect Wirtz, vormt het hart van deze groene driehoek. Aan de straatkant zorgen stijlvolle plantsoenen en aanplantingen voor een bekoorlijke groene boord.

Wilt u meer informatie over dit uniek project?

Vraag hier meer informatie.

Klik op de foto's om ze te vergroten

Groene ruimte en luxe in de Europese hoofdstad: blijvende troeven voor een duurzame investering.

U zoekt als investeerder zekerheden op lange termijn? Dan biedt Ernest The Park u een paar blijvende waarden: een groene ruimte die structureel deel uitmaakt van een standingvolle wijk in volle renovatie, stijlvolle moderne architectuur volgens de hoogste normen en een zeer aantrekkelijk huurpubliek, dankzij de nabijheid van de Europese instellingen.

Aantrekkelijk voor uw huurders

Ernest biedt precies wat expats en bemiddelde tweeverdieners zoeken:

 • hedendaags wonen in een oase van groen
 • moderne architectuur met hoogwaardige afwerking
 • een ondergrondse parkeergarage
 • op maat van een statusbewust en veeleisend doelpubliek
 • shopping, uitgaan, gastronomie en cultuur op wandelafstand
 • een privépark als rustpunt in een levendige buurt

Aantrekkelijk als investering.

Via een vastgoedbelegging kunt u op verschillende manieren meerwaarde creëren:

 • op korte termijn, dankzij hoge huuropbrengsten en continuïteit
 • op langere termijn, waardestijging van vastgoed in Brussel
 • de vraag naar standingvolle appartementen in de Europese wijk
 • inflatiebestendigheid van vastgoed vergeleken met andere beleggingen
 • de veiligheid die een vastgoedbelegging kan bieden
 • hoog verhuurpotentieel + hogere huurprijzen = hoge rentabiliteit

Een verhuurdienst als kroon op het werk

Service maakt integraal deel uit van de superieure ervaring die Ernest The Park biedt. Voor bewoners én investeerders. Dankzij een verhuurdienst met specialisatie in expats geniet u van uw investering zonder complicaties. Een vlotte verhuur zorgt voor doorlopende verhuurinkomsten en bovendien kan alles voor u geregeld worden. Kortom, u hoeft enkel nog met de glimlach naar uw bankrekening te kijken.

Meer informatie

Locatie

Een uniek project
in een oase van groen,
strategisch gelegen tussen de Louizalaan,
de Europese wijk en het Flageyplein.

De bruisende Europese hoofdstad en de levendige buurt met zijn gezellige pleinen en straatjes vormen een kleurrijke omgeving voor Ernest The Park. Terwijl het idyllische privépark u verzekert dat u thuis ongestoord op adem kan komen.

Ernest The Park ligt in de wijk tussen de Louizalaan, de Naamsepoort en het Flageyplein, met modieuze boetieks, trendy restaurants, cinema’s, theater- en concertzalen op wandelafstand. Ook de Europese Instellingen bevinden zich vlakbij. Deze kosmopolitische buurt gaat u nooit vervelen.

Contact

Graag meer details?

Vul hier uw gegevens in en we bezorgen u zo snel mogelijk meer informatie.

* verplichte velden

IMMOBEL, building the future since 1863…

IMMOBEL is de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België. De Groep ontwikkelt en verkoopt sinds 1863 vernieuwende stadsprojecten en speelt daarbij telkens feilloos in op de noden van steden en hun inwoners. IMMOBEL heeft een veelzijdige expertise in de segmenten huisvesting, kantoren, retail en verkavelingen, dankzij de dynamische strategie en de inzet van ongeveer 100 talentvolle medewerkers, waardoor het bedrijf zich ook internationaal heeft kunnen ontplooien (Groothertogdom Luxemburg en Polen). Vandaag telt de portefeuille meer dan 850.000 m² in fase van ontwikkeling. De beurskapitalisatie van IMMOBEL bedraagt meer dan 550 MEUR, waardoor het bedrijf algemeen wordt erkend als een van de marktleiders.

Voor meer informatie: www.immobel.be

IMMOBEL
Regentschapsstraat 58
1000 Brussel

Tel: +32 (0)2 201 00 01
E-mail: contact@immobel.be

Over BPI

Betreffend BPI NV: BPI bedenkt, ontwerpt en verwezenlijkt in België, in Luxemburg en in Polen, innoverende vastgoedprojecten, van zeer hoge kwaliteit en op mensenschaal en waarbij duurzame ontwikkeling vooraanstaand aanwezig is. BPI ontwikkelt vastgoedprojecten voor kantoren, voor woonfuncties en voor handel.

BPI maakt deel uit van de groep CFE. CFE is een Belgische industriële groep, actief in drie vakgebieden: baggerwerken – waterbouwwerken - milieu, contracting en vastgoedontwikkeling. CFE is beursgenoteerd op Euronext Brussels. Ackermans & van Haaren is aandeelhouder voor 60,40%.

Meer informatie op www.bpisa.be

Jacques Lefèvre । CEO BPI
jle@bpibe.com
M +32 (0)475 53 91 91